Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град София, гр. Банкя •  390 000 EUR • ID 86641923 — holmes.bg - [2]
9 Увеличи

Продава Къща град София, гр. БанкяID: 86641923

Виж на картата
390 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 335 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • С паркинг / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Саниран / В затворен комплекс / Тухла, 86641923
Допълнителна информация:
https://youtu. be/CSkZNqSKMGI Продажба на къщи със самостоятелен двор в престижен район Банкя (Иваняне). Банкя е със статут на курортно селище и съчетава отличната градска инфраструктура, басейни с минерална вода, обществени паркове и еко пътеки, чист въздух и бърза връзка до центъра на София. Комплексът е с отлична локация, намира се в най-перспективния луксозен квартал на входа на Иваняне, от към София, на изцяло южен склон, с уникален изглед към Люлин планина, Витоша и София. Разположен само на 3 километра от Околовръстното, до спирка на градски транспорт, осигуряваща връзка с центъра на Банкя и метростанция Люлин, до частно училище, детска градина. Комплексът представлява шест самостоятелни еднофамилни къщи с индивидуални дворове. Всяка къща разполага с 335 квадратни метра жилищна площ, предлагайки простор и комфорт за цялото семейство. Самият имот се разпростира върху индивидуален двор с площ между 404 и 460 квадратни метра, който е ограден и озеленен, предлагайки уединение и спокойствие, Строителството на тези къщи се извършва с първокласни и утвърдени материали и се предвижда да приключи в рамките на 12 месеца.
Разпределение: На първото ниво ви очаква входно антре, голяма всекидневна, която се простира на 46 кв. м плюс кухненски бокс и килер, от която се излиза на веранда, с директна връзка с двора, където можете да се насладите на свежия въздух и красивите гледки. Допълнително на този етаж ще намерите баня, техническо помещение и дрешник, които осигуряват удобство и практичност за вас и вашето семейство. На второто ниво на къщите се разполага родителска спалня с площ от 18 кв. м, със собствен дрешник от 10 кв. м и самостоятелна баня. Освен това, на този етаж има още две спални, с площ от съответно 18 и 16 кв. м, обща баня и мокро помещение. Третото ниво включва кабинет с площ от 30 кв. м, който може да бъде използван и като четвърта спалня по ваше желание. Тук също ще откриете допълнителен дрешник и баня. Най-впечатляващото на този етаж е голямата покривна панорамна тераса, където може да се насладите на красивите гледки и да създадете свой собствен уютен кът за отдих. Всяка от къщите разполага с индивидуално обособен и ограден двор, с осигурено озеленяване и с 2 броя паркоместа.
Не пропускайте тази уникална възможност да станете част от бъдещето на този развиващ се квартал и да инвестирате в едно от най-привлекателните места в близост до София!
Етап на строителство: Две от къщите са с акт 14! Други две са в процес на изграждане. Схеми на плащане и Финансиране: При нас разбираме, че всеки клиент има свои специфични нужди и възможности, затова предлагаме гъвкави схеми на плащане, която може да се адаптира към индивидуалните ви възможности за финансиране и самоучастие. Нашата цел е да ви предложим възможността да реализирате мечтата си за дом по начин, който е удобен за вас. Това означава, че можем да работим заедно, като предлагаме съдействие за ипотечно финансиране и индивидуални опции за отстъпки. Свържете се с нас на 0889866507, за да обсъдим вашите конкретни изисквания. Цени на къщите 350000-430000 евро с ДДС
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:07 на 24 април, 2024 год. Обявата е посетена 37 пъти
Агенция:
Агенция СОФИЯ ИМОТИ
СОФИЯ ИМОТИ
град София, София, бул. Скобелев No 39, ет. 2, ап. 4

Офис телефони: 0889 866 507
Телефон: 0889866507

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: